İç İşleri Bakanı Soylu Sakarya’lı genel başkanlar ile bir araya geldi.

Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın oğlunun düğün törenine katılan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Bakanlık Makamında Sakaryalı genel başkanlarla bir araya geldi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın oğlunun düğün törenine katıldıktan sonra İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Bakanlık Makamında bir araya geldiler.

Bakan Soylu ile iki Sakaryalı Genel Başkan arasında yapılan görüşmede ülke sorunları hakkında görüş alışverişi yapıldı ve bu görüşmenin hayli yararlı bir görüşme olduğu da yapılan açıklamada belirtildi.

Sakaryalı iki Genel Başkan Bayraktar ve Atalay ayrıca Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın evlenen oğlu Enes Kaan ile eşi Dilara’ya da ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundular.

27 Eki 2019 - 15:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.