Hırsızlar kabloları çalınca Kuzuluk İnternetsiz kaldı

Kuzuluk Orta Mahallede geçtiğimiz günlerde hırsızların İnternet kablolarını çaldığı ve Mahalle internetsiz kaldığı öğrenildi.

Haber: Akyazi.net Davut Kaya

Edinilen bilgilere göre Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Orta Mahallede geçtiğimiz günlerde hırsızlık olayı meydana geldi.

İddialara göre Orta Mahallede bir bölgede bulunan İnternet kabloları hırsızlar tarafından çalındı. Vatandaşlar olayı Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri hırsızlık olayında kullanılan bir otomobili ele geçirdiğini fakat şahısların kaçtığı öğrenildi.

Kuzuluk Orta Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı’da yaptığı açıklamada Jandarma ekiplerimizle görüşme halindeyiz aynı zamanda Telekom genel müdürlüğü ile de görüştük ve internet mağduriyetinin en kısa zamanda çözüme kavuşacağını belirtti.

Çakmakçı aynı zamanda Kuzuluk Orta Mahallede son zamanlarda Hurdacı ve kağıt toplayıcıların çoğaldığını ve bu nedenle Mahallenin belirli yerlerine tabelalar asılacağını belirtti.

20 Haz 2019 - 12:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.