Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu sözü tekrar ''TT'' oldu

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali ihsan Yavuz pazar sabahı kahvaltısında ilimizin gazetecileri ile bir basın toplantısında söylediği söz ile tekrar gündem oldu. Kısa sürede Twitter'da Türkiye gündemine yerleşen Ali İhsan Yavuz'a istifa çağrıları yapıldı.

AKP  Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu ‘Teşkilat Buluşması’ programına AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı ve   Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'da katıldı. 17 hasarlı okulun yıkım kararı ile alakalı basına bilgi veren Ali İhsan Yavuz 31 Mart Yerel seçimlerde canlı yayında söylediği söz ile ülkede meşhur olmuştu. Yerel seçimlerde İstanbul'daki seçimlerin sonuçlarına işilkin canlı yayında açıklamalarda bulunan Ali İhsan Yavuz '' Hiçbirşey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu'' sözü kısa sürede ülke gündemini meşgul etmişti.

AKP Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu ‘Teşkilat Buluşması’ programında bu konuya da değinen Yavuz Kendisine atfedilen sözü CHP’nin ürettiğini, böyle bir sözün olmadığını söyleyen Yavuz, "Ne oluyor bilmiyorum hani bana atfedilen meşhur bir söz var ya; hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu diye. Bunu da CHP’liler üretti, ben ses çıkartmıyorum diye bakmayın. Burada da söylüyorum eğer benim böyle bir sözüm varsa, gocunduğum için söylemiyorum çok da hoşuma gidiyor ve gıda da alıyorum açıkçası. Çünkü bunlarla uğraşsınlar yani sakız lazım, biz de işimizi yapalım. Ama bunu kendileri ürettiler, yok böyle bir söz. Bana birisi ispat etsin, ben istifa edeceğim. Ama eğer CHP ispat edemeyecek ise ve istifa edeceklerse onlardan bir tane ayakta kalmaz, hepsi düşmüş olur" şeklinde konuştu.

Kısa sürede tekrar sosyal medayada gündem olan Yavuz'un bu sözleri ile geçmişte söylediği söz ile karşılaştırılarak istifaya davet edildi.

10 Şub 2020 - 10:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

SüleymanVatandaş KemalMehmetAkyazılı rüzgarademoğlu - Adam söylemedim diyor koskoca mv yalan mı söylüyor Montaj video yapmayınBayılıyorum ben bu adama. Moral ilacımız. AKP gitsin Yavuz kalsın.Olan oldu artık :)Adam ne söylediğini bilmiyor yav. Ülkeyi yönetenlere bak senSÖZUN DE DURMAK HERKESİN HARCI DEĞİL.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 10:02