Haydi, Çocuklar tiyatroya ‘’Afacan Maymun’’

Yalan konuşmanın, hırsızlık yapmanın, insanları küçük görmenin yanlış olduğunu anlatan Afacan Maymun Çocuk Tiyatrosuna tüm halkımız davetlidir

img-20191112-wa0010.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza sadece spor değil sanat ve kültürel anlamda da katkılar sağlamak için çalışıyor.

Daha önce birçok gösteriye imza atan Sokaktan Sanata Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan yalan konuşmanın, hırsızlık yapmanın, insanları küçük görmenin yanlış olduğunu anlatan Afacan Maymun Çocuk Tiyatrosuna tüm halkımız davetlidir. Katılım ücretsizdir.

Tarih: 24 Kasım 2019 Pazar                 

Seanslar: 13.00 - 15.00       

Yer: Akyazı Sosyal Gelişim Merkezî

12 Kas 2019 - 19:06 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.