Havamız bozulmasın

Yakaladığımız havamızın bozulmaması en büyük temennimdir. Bunu neden söylüyorum çünkü Kastamonu maçıyla birlikte tekrar galibiyet serisine başladık. Onun için söylüyorum ve inşallah ligin sonuna kadar da bu havamız bozulmasın istiyorum.

Pazar günü Gazi stadında karşı karşıya gelen iki takımda birbirlerini çok iyi tanıyan iki rakip. Rakibimiz hem kendi evinde oynamanın hem de bizden 7 puan önde olmanın avantajıyla bu maça çıktı. Biz onların bu avantajını hem iyi futbol oynayarak hem de maçın hemen başında bulduğumuz golle kendi lehimize çevirmeyi başardık.

Kastamonu karşında aldığımız bu galibiyeti çok önemsediğimi belirtmek isterim. Bu galibiyetle yarıştan kopmadığımızı, kopmaya da pek niyetli olmadığımızı dosta düşmana göstermiş olduk. O nedenle aldığımız bu galibiyetin önemli olduğunu ifade ediyorum.  

Yönetim değişikliği ve göreve gelen yeni yönetimin yaptığı bazı değişikliklerin bu maça olumlu yansıdığını gördüm. İşte bu olumlu yansıma bize üç puanı getirdi ve rakiplerimizle olan puan farkını kapatmamıza neden oldu.

İlk yarının tamamlanmasına iki maçımız kaldı. Bu maçların birini sahamızda diğerini deplasmanda oynayacağız. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Kahraman Maraş maçı da en az Kastamonu maçı kadar önemli ve mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Kastamonu karşısında oynadığımız futbolu tekrarlamamız halinde bu maçı kazanacağımıza olan inancım tamdır. İlk yarının son maçı olan Bayburt maçını da kazandığımızda puanımız 27’ye çıkar ve üstümüzde yer alan takımların da puan kaybetmeleri halinde bizim iddiamızda artmış olur.

Ligin bitimine 19 hafta var. Bu da 19 maç demektir. Görüldüğü gibi bu hafta üzerimizde yer alan içinde sadece Bayburt kazandı diğerleri ya berabere kaldı ya da yenildi. Demek oluyor ki lig bitene kadar bu tür sonuçları görme şansımız hayli yüksek olacak. Yeter ki biz maçlarımızı kazanalım.

Kastamonu maçında kazandığımız üç puan bizi asla şımartmamalı ve oynayacağımız diğer maçları kazanmak için önümüzü görmeli ve kazanma adına sahada yapılması gereken ne ise onları fazlasıyla yapmalıyız. Bunu yaparsak ancak ligin başındaki hedefimize yaklaşma şansımız olur.

Sebeplerini şu anda burada sırlamak istemiyorum ama nedenleri çok olan o olumsuzluklardan ötürü bizim takım çok puan kaybetti. Üstüne üstlük bir de basit bir hatamızdan dolayı Federasyon tarafından da üç puanımız silindi. Bundan 5 hafta önce açtığımız beyaz sayfamızı Kastamonu galibiyeti ile tekrar yazmaya başladık. Burada önemli olan oluşan bu olumlu havayı bozmamak, galibiyetler serisine devam etmek, kaybettiğimiz puanları bundan sonraki maçları kazanmak suretiyle telafi etmektir. Bunun becerebildiğimiz ve başarabildiğimiz takdirde hedefe bir adım daha yaklaşabiliriz diye düşünenlerdenim.

Kastamonu zaferinden sonra şehrimizin havasının birden değiştiğini sporla alakası olan olmayan herkes görebiliyor. Bir milyonun üzerinde nüfusa sahip, geçmişte Türk futbolunun önemli takımlarından biri ve büyük takımlara içeride dışarıda kök söktüren, her sayfası başarılarla dolu olan anlı şanlı takımımız SAKARYASPORUMUZ artık bu ligden kurtulmalı ve futbolunu hak ettiği ligde sürdürmelidir. Bu güç, bu kuvvet ve bu inanç bizde vardır. Yönetimi, Teknik heyeti, muhteşem taraftarı ve spor basınıyla bu hedefe ulaşmamız asla zor olmayacaktır. Yeter ki bizim birliğimiz, beraberliğimiz ve havamız bozulmasın. Bozmaya yeltenenlerde bertaraf edilsin.

Kastamonu galibiyetini bizlere hediye edenlere bu satırlarımdan teşekkürlerimi gönderiyorum. Takımımıza önce Kahraman Maraş, sonra Bayburt maçlarında üstün başarılar temenni ediyorum ve oyuncularımıza da bundan sonraki maçlarda attığınız her şut gol olsun, oynadığımız her maçın sonu galibiyet olsun diye iyi dileklerimi gönderiyorum.

02 Ara 2019 - 19:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.