Havalar ısınıyor, pastırma sıcakları kapıda

Sonbaharı hatırlatan serin ve yağışlı hava, yerini yine güneşli günlere bırakıyor. Yeni hafta ile birlikte sıcaklık artacak.

Soğuk ve yağışlı hava ülkeyi terk etti. Özellikle hafta içi yağış beklentisi yok, yurt genelinde açık bir hava hakim olacak. Eskilerin deyimiyle pastırma yazı kapıda.

Haftanın ilk günü yurdun batısında kısa süreli sağanak geçişleri görülebilir.

Sakarya'da Birkaç gündür hissedilen soğuklar haftabaşından itibaren yerini yazdan kalma günlere bırakacak. Hafta başı itibarıyla hava ısınacak, sıcaklıklar  Pazartesi günü  23,Salı ve Çarşamba günleri ile 24 derece dolaylarında olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları önümüzdeki hafta sonuna kadar 22 ile  24 derece dolaylarında olacak..

17 Kas 2019 - 11:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.