Hasret ve Davut da evliler kervanına katıldı

Akyazı Net Editörü ve TV 264’ün Akyazı Muhabiri Davut Kaya gönlünü kaptırdığı İpek ve Mehmet Dertlioğlu’nun güzel kızları Hasret’le dünya evine girmek suretiyle evliler kervanına katıldı.

f0a3160f92c19e201bbf4fd53b98b9d8.jpg
87e5372bd6ad09ca31a233ba5304bd82.jpg
+25
Haber albümü için resme tıklayın

Düzcanlar Düğün salonunda gerçekleşen düğün Din Görevlilerin okuduğu Kuran-ı Kerim ve yapılan dualarla daha bir anlam kazandı.

Yakışıklı damadın annesi Emine, ağabeyi Yaşar ve ablası Hacer Kumral ve eniştesi Serkan Kumral ile güzel gelinin babası Mehmet ve annesi İpek ile her iki ailenin yakınları mutlu günlerine katılan misafirlerine eksiksiz ev sahipliği yapabilmek için ellerinden geleni yaptılar.

Yakışıklı damat Davut ile güzel gelin Hasret’te yaşamlarının bu en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve düğün törenlerine gelen eş, dost, akraba ve arkadaşlarına teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Hasret ve Davut Kaya çiftinin düğününe siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, STK başkan ve yöneticileri, Belediye Meclisi Üyeleri, Mahalle Muhtarları, her iki ailenin yakınları, Davut Kayanın meslektaşları ile kalabalık davetli katıldı.

13 Kas 2018 - 14:22 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Adem GÜNER - Rabbim, bir yastıkta ihtiyar,ömür boyu da bahtiyar eylesin.Amin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 14:22