MEDYABAR.COM -
Edinilen bilgiye göre uyuşturucu etkisinde olduğu öne sürülen kişinin trafikten araçlara çarptığı bilgisi üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinden araçla 34 RJ 32.. plakalı otomobili takibe aldı.
"Dur" ihtarına uymayan sürücü saat 12.30 sularında D-100 karayolu Pekşenler mevkisinde ters yöne girdi.
Ters yönden Ankara istikametine ilerleyen otomobil bir kaç araca daha çarptıktan sonra en son kendisini durdurmaya çalışan bir polis ekip otosuna çarptı.
POLİSE DE ÇARPINCA YAKALANDI
Bu sırada kovalamadaki diğer polisler otomobil sürücüsünü etkisiz hale getirdi.
İsminin A.A olduğu öğrenilen sürücünün uyuşturucu etkisinde olduğu değerlendirilirken araçta da arama yapıldı.
İKİ POLİS YARALANDI
A.A'nın çarptığı ekip otosundaki Y.O ve N.A isimli iki polis de hafif yaralı olarak ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ( SEAH) kaldırıldı. Polis memurları tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Yaralı olarak hastaneye kaldırılan A.A'nın tedavisi sürerken, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili ayrıntılı bilgi alınamadı.