Baba oğluna can verdi

Akyazı Alaağaç Mahallesi eski Muhtarı ve Akyazı Muhtarlar Derneği eski başkanı Ali Yalçın böbrek yetmezliği tedavi görmekte olan oğlu Salih Yalçın’a büyük bir fedakarlık örneği göstererek böbreğinin birini vererek oğlunun hayata tutunmasını sağlaması büyük takdir topladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Ali Yalçın’ın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan testler sonucu oğlu ile uyum sağladığı tespit edilir edilmez baba Yalçın hiç düşünmeden oğluna böbreğini vermek için ameliyat masasına yattı.

Pazartesi günü gerçekleşen ve çok başarılı geçen nakil sonrası konuşan baba Ali Yalçın şunları söyledi “ Benim yerimde hangi baba olsa benim yaptığımı hiç düşünmeden ve çekinmeden yapardı. Böbreğimi verdim ve oğlumu tekrar hayata bağladım. Çok mutluyum. İkimizin de sağlığı çok çok iyi.”

 

Baba oğluna can verdi

02 Eyl 2020 - 11:34 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.