Başkan Bahadır: pes etmek yok!

Hendekspor başkanı Hüdaverdi Bahadır, Nilüfer Belediyespor maçı sonrası açıklama yaptı. Başkan Hüdaverdi Bahadır, sonuç olarak üzgünüz, ancak pes etmek yok. Bu mağlubiyetten ders çıkartıp, şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz, dedi.

Büyütmek için resme tıklayın

BAŞKAN HÜDAVERDİ BAHADIR'IN AÇIKLAMASI

İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda Nilüfer Belediye Futbol Kulübü'ne 3-1 mağlup olduk. Bu karşılaşma, sezonun ilk maçı olması nedeniyle büyük bir öneme sahipti. İyi bir başlangıç yapmak ve taraftarlarımızı mutlu etmek istedik.

Futbolun doğasında galibiyetler olduğu gibi mağlubiyetler de bulunur. Sonuç olarak, üzgünüz, ancak pes etmek yok. Taraftarlarımız, bizimle birlikteydiler ve coşkuyla bizi desteklediler. Onlara Hendekspor kulübü olarak teşekkür ediyoruz.

Sezon daha yeni başladı ve hedefimiz şampiyonluk. Bu ligin en iyi takımlarından biriyiz ve şampiyon olmak için kararlıyız. Bu mağlubiyetten ders çıkartıp şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz

16 Eki 2023 - 19:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.