Sakarya Valiliği uyardı! Metrekareye 50 kilograma kadar yağış düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son uyarıya göre; Sakarya'da Pazartesi öğle saatlerinde başlayacak yağış akşam saatlerine kadar etkili olacak. Sakarya sarı kod ile uyarılırken Sakarya Valiliği de kuvvetli sağanak konusunda Sakaryalıları uyardı!

Haber albümü için resme tıklayın

Yurtta ekim ayına girilmesiyle birlikte sıcaklıkların düşüşü iyice hissedilmeye başlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden de yağış uyarıları peş peşe gelmeye başladı.

SAKARYA'YA SARI KOD VERİLDİ!
Yayınlanan son tahminlere göre, yarın Sakarya dahil tüm Marmara'da sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlar öncesi Sakarya'yı sarı kodla uyardı.

Bu yaşanan gelişmelerin ardından Sakarya Valiliği sosyal medya hesabından  Pazartesi günü öğleden sonra Sakarya'da kuvvetli sağanak yağış olacağını duyurdu.

Yağışlar saat 13.00 ile 21.00 saatleri arasında bekleniyor.

METREKAREYE 50 KİLOGRAM YAĞIŞ BEKLENİYOR!
Metrekareye 50 kilogram yağış düşeceği tahmin edilirken Valilik Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda Sakaryalıları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Meteoroloji verilerine göre; İlimizde yarın öğle saatlerinde beklenen sağanak yağışların yerel kuvvetli olması (21-50 kg/m²) beklenmektedir Olumsuz hava koşullarında yaşanabilecek durumlara karşı dikkatli/tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

15 Eki 2023 - 21:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.