Gelin dehşeti… Başka biriyle evlenen kaynanasını vurdu

Erenler’e Bağlı Büyükesence Mahallesinde kaynanası başka bir adamla evlenen genç gelin evliliğe onay vermediği gerekçesiyle kaynanasını ve kaynanasının yeni evlendiği adamın torununu silahla yaraladı.

Akılları zorlayan olay; bu akşam Erenler’e bağlı Büyükesence Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre eşinin annesinin (kayınvalidesinin) ikinci evliliğine onay vermeyen bir kadın cinnet geçirerek yeni evli çiftin evini bastı.

Öfkeli kadın arabasından yeni evli çiftin evine yaylım ateşi açtı.

İddiaya göre genç kadın; kendi eşinin annesinin (S.O.) ve eşinin annesinin yeni evlendiği adamın (A.İ.O), torununu silahla yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine 112 acil  sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralılar 112 sağlık ekipleri ile hastaneye kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

17 Eyl 2023 - 00:17 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.