Sabah namazını kılıp çalışmaya gitmişti... Fındık bahçesinde ölü bulundu!

Hendek'te sabah namazı sonrasında fındık bahçesine çalışmaya giden 73 yaşındaki Dursun Turan, komşusu tarafından ölü bulundu.

Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre eşi ve çocukları bir hasta ziyareti için hastaneye giden 73 yaşındaki Dursun Turan, sabah namazını kıldıktan sonra fındık bahçesine tek başına gitti.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bahçede çalışmaya başlayan Turan'ın eşi, saat 8 sularına geldiğinde Dursun Turan'ı aradı.

Çalan telefona yanıt gelmeyince endişelenen ailesine kötü haberi ise yan bahçedeki komşuları verdi.

Dursun Turan'ı fındık bahçesinde hareketsiz halde gören komşuları önce 112 Acil Çağrı Merkezine,  sonra da ailesine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen  sağlık ekipleri 73 yaşındaki Turan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının da gelmesinin ardından yapılan incelemeler sonucunda Turan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin araştırılması için otopsi yapılmak üzere  Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Adli Tıp Kurumu ön otopsi merkezine gönderildi.

Dursun Turan'ın, fındık bahçesinin eğiminden dolayı dengesini kaybederek düşmesi sonucunda  vefat ettiği üzerinde duruluyor.

31 Ağu 2023 - 17:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.