Hırsız meşhur olunca...Çalınan telefonunu hırsızın evine gidip geri aldı!

Geçtiğimiz pazar günü Adapazarı'nda bulunan bir kuaföre giren hırsız gündüz vakti iş yerine ait telefonu çaldı. 18 yaşından küçük olan ve çevrede tanınan hırsızın evini bulan iş yeri sahibi gidip telefonunu geri aldı. 15 saniye içinde gerçekleşen hırsızlık anı da güvenlik kamerasına böyle yansıdı. AYRINTILAR...

+1
Video için play'e tıklayın

27 Ağustos Pazar günü  Adapazarı  Cumhuriyet Mahallesi Papatya Sokak'ta bulunan bir kuaförde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Öğleden sonra saat 15.00 sularında kuaför çevresinde dolaşan M.Ö. etrafı kolaçan ettikten sonra boş gördüğü iş yeri girdi. M.Ö., çevreye bakındıktan sonra 15 saniye içinde masanın üzerinde bulunan telefonu çalıp kaçtı.


Kuaför salonu sahibi B.Y., iş hattı olarak kullandığı telefonu bulamayınca güvenlik kameralarını inceledi. Kamera görüntülerini izlediğinde şoke olan B.Y. soluğu Cumhuriyet Polis Merkezi'nde aldı.

Polise ifade veren ve telefonu çalan şahıstan şikayetçi olan B.Y., daha sonra kendi çevresine de haber vererek hırsızın peşine düştü.

HIRSIZI KENDİLERİ BULDULAR!
Kuaför salonu sahibi B.Y. yaşadığı hırsızlık olayının şokunu atlattıktan sonra hırsızın peşine düştü.

Araştırmaları sırasında ilk olarak 18 yaşından küçük olduğunu öğrendiği M.Ö. isimli şahsın daha önce birçok vukuatı olduğu bilgisine ulaştı.

"BU HIRSIZI BİLEN BANA YAZSIN"
Civarda soruşturduğu sırada hırsız olarak tanınan bir çocuk olduğunu öğrenen Kuaför salonu sahibi B.Y., hırsızı daha önceki olaylardan tanıyanlar sayesinde önce M.Ö'nün fotoğrafına da ulaştı.


Telefon hırsızının fotoğrafını Sosyal Medya hesabında paylaşan B.Y., "Bu hırsızı gören, duyan bana yazsın" notunu düştü.

TELEFONU HIRSIZIN EVİNDEN ALDILAR
Araştırmaları sonucunda telefon hırsızı M.Ö.'nün evinin adresine kadar ulaşan B.Y.'nin yakınları, hırsızın evine giderek çaldığı cep telefonunu geri istedi.

B.Y., çalınan telefonunu incelediğinde ise telefonun sıfırlandığını ve tüm müşteri numaralarının gittiğini fark etti. Kendi çabalarıyla çalınan telefonunu geri alan kuaför sahibi "Bu çocuk her gün hırsızlık yapıyor, çok araştırdım ben" ifadelerini kullandı.

ÇOK SAYIDA DOSYASI  VAR
Öte yandan M.Ö. isimli şahsın yaklaşık 15 gün önce çok sayıda dosyadan adliyeye sevk edildiği ve serbest bırakıldığı öğrenildi.

29 Ağu 2023 - 16:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Doğrucu - Böyle adalet mi olur..! Olursa böyle olur..!

Cezayı anneye babaya vereceksin..

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 29 Ağustos 21:11