Kayıp aranıyor!13 yaşındaki kız çocuğundan saatlerdir haber alınamıyor

Fatih Mahallesi'nde ikamet eden 13 yaşındaki Rabia saatlerdir haber alınamıyor.

Akyazı Fatih Mahallesi'nde ikamet eden R, K, isimli kız çocuğu sabah 09.00 sıralarında evden çıktığı bir daha geri dönmediği öğrenildi.

13 yaşında olduğu öğrenilen kız çocuğunun Annesi olmadığı ve ailesi tarafından Emniyet ekiplerine ihbarda bulunduğu öğrenildi.
Küçük kız Akyazı'da her yerde aranıyor.

10 Ağu 2023 - 22:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.