Güzlek Mesire Alanı büyük ilgi görüyor

Sıcak yaz günlerinde aileleri ile keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası yine Güzlek Mesire Alanı oldu. Akyazı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan mesire alanı piknik, kamp ve mangal yapmak isteyen vatandaşlarla doldu.

+6
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete alınan Güzlek Mesire Spor, Karavan, Yürüyüş ve Kamp Alanı açıldığı günden beri vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı bu günlerde ormanlık alanda serin bir ortamda aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar mesire alanına koşuyor. Burada piknik ve mangal yapan vatandaşlar hafta sonunun keyfini çıkarıyorlar.

Piknik ve mangal yapan vatandaşların yanı sıra kamp alanı olarak da yoğun ilgi gören Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire alanı çadır tutkunlarının da gözde merkezlerinden bir tanesi oldu. Mesire alanı içerisindeki gölün etrafında oluşturulan kamp alanında aileler çadır kurarak konaklama yapıyorlar. Karavanları ile mesire alanına gelen vatandaşlar da yine elektrik ve su gibi imkanların olduğu karavan park alanında konaklıyorlar.

Güzlek Mesire Alanı’nın sadece Akyazı’dan değil çevre il ve ilçelerden de bir çok misafiri ağırladığını ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlçemize kazandırdığımız mesire alanımız hem vatandaşlarımızın hafta sonları keyifle vakit geçirdikleri hem de kamp ve karavan imkanları ile konaklama yapılan bir alan haline geldi. Sadece ilçemizden değil çevre il ve ilçelerden birçok vatandaşımız buraya gelerek güzel vakit geçiriyorlar. Mesire alanımızın vatandaşlarımız tarafından bu denli ilgi görmesi bizleri de memnun ediyor. İnşallah alanımızı daha da geliştirerek vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermesini sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

07 Ağu 2023 - 15:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

04

Garip Dunyali - Bizim arbamiz yok dedim az önce bilginize sunndum

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 09 Ağustos 23:01
03

Garip Dunyali - Bizim aramız yok biz nasıl gidecez bence belediye oraya arathsil etmeli birde orası uzak madem hizmet yapıldı bırakılırsa çok güzel olur bence

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 23:00
01

Akyazili - Arabası olanlar gitsin olmayanlar ne yapsın Peki?şu Akyazı da gidilecek Bi yer yok

Yanıtla . 2Beğen . 2Beğenme 07 Ağustos 15:40
02

Komşu Köylü - @Akyazili 01 nolu yoruma cevabı: O kadar yatırım yap, fakat girişteki yolu yapma, itibardan tasarruf mu beceriksizlik mi anlayamadım. Birde genel ulaşıma kapalı. Arabası olan gidebilecek fakat olmayan yaya turizm. Böyle birşey olabilir mi? detaylıca fikir birliği içinde çalışmaların yapılması gerekir.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 14:34