Hüdaverdi Bahadır'dan iyi haber

By-Pass ameliyatı olan Hendek Belediye Başkan yardımcısı ve Hendekspor Kulüp başkanı Hüdaverdi Bahadır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

By-Pass ameliyatı olan Hendek Belediye  Başkan yardımcısı ve Hendekspor Kulüp başkanı Hüdaverdi Bahadır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Hendekspor’dan yapılan açıklamada, "SEAH'ta By-Pass ameliyatı olan Başkanımız Sn.Hüdaverdi Bahadır'ın kardiyoloji servisinde tedavi süreci doktorları tarafından titizlikle devam etmektedir. Genel sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giderken, ziyaretçi konusunda sağlığı açısından hassas davranılmakta olduğunu anlayışınıza sunuyoruz. Sayın Bahadır'ın herkese çok selamları var. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

22 Tem 2023 - 12:50 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.