Son Dakika... Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmayacak

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerine müstakil gireceklerini açıkladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hiçbir ittifaka katılmayacaklarını duyurdu. Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı olarak kendini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmak için AKP’ye sundukları talep listesinde 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu’nun kaldırılması da vardı.

20 Mar 2023 - 14:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.