Yürek dayanmaz! Akyazı'da aynı aileden 3 kişinin cenazesi çıkarıldı

Akyazı'da bir apartmanında meydana gelen gaz kaçağı sonrası aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Olay yerinde yapılan incelemelerden sonra hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişinin cenazesi evlerinden çıkartılarak cenaze aracına bırakıldı. O anlar ise yürek dağladı...

Video için play'e tıklayın

MEDYABAR.COM/

Olay Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 4 kişilik Zengin ailesi yakınlarını arayarak ailecek rahatsızlandığını belirterek yakınlarını eve çağırdı.

 Olaydan endişe duyan anne Zengin'in annesi eve geldiğinde anne Hacer Zengin, baba Abdurrahman Zengin ve 16 yaşındaki Zeynep Zengin'i  ve 17 yaşındaki Emirhan’ı yerde hareketsiz yatarken buldu.

Yapılan ihbar sonrası olay yerine İtfaiye çok sayıda Ambulans ve  Polis ekipleri sevk edildi.

Durumun 112 ekiplerine  haber verilmesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri  yaptığı kontrollerde Anne Hacer Zengin, baba Abdurrahman  Zengin ve 16 yaşındaki kızı kızları Zeynep’in öldüğünü belirlerken yaşam belirtileri gösteren 17 yaşındaki oğulları Emirhan Zengin’e ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine sevk edildi.

YAŞADIKLARI EVDEN ANNE, BABA VE KIZLARININ CENAZESİ ÇIKTI! O ANLAR YÜREK DAĞLADI!

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri sonrası Anne Hacer Zengin, baba Abdurrahman  Zengin ve 16 yaşındaki kızı kızları Zeynep’in cenazeleri tabuta konularak evlerinden cenaze aracına taşındı. Aynı aileden 3 kişinin tabutlarının sıra sıra çıkması ise yürekleri dağladı.

İŞTE O ANLAR

18 Şub 2023 - 12:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.