17 Ağustos‘ta yardım olarak aldığı battaniyeyi 24 yıl sonra depremzedelere gönderdi

Sakarya’dan Kahramanaraş’a gönderilen battaniyelerin içinden çıkan not herkesi duygulandırdı.

Haber albümü için resme tıklayın

MEDYABAR.COM:

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, iki gün önce Tv264’e yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’a Sakarya’dan gönderilen bir battaniye yardımına dikkat çekmişti.

Vali Kaldırım’ı ve bölgede bulunan herkesi duygulandıran o nota medyabar editörleri ulaştı.

Serdivan’dan gönderilen battaniyelerin içinden çıkan notta, “ Bu 2 battaniye bizlere 17 Ağustos 1999 depreminde bizlerin zor zamanında verilmiş ve ısınmamıza yardımcı olmuştu.

24 sene evvel aynı acıyı yaşamış bireyler olarak sizlere en kısa zamanda iyilik, güzellikler diliyor ve eski günlerinize biran önce dönmenizi temenni ediyoruz. Sağlıcakla kalın” ifadeleri yer alıyor.

17 Şub 2023 - 20:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.