Jandarma uyuşturucu tacirlerini fena çarptı

Jandarma ekiplerinin Yuvalak ve Ömercikler Mahallelerinde yaptığı operasyonlarda sonucunda 1,5 kilogram esrar, 50 adet uyuşturucu hap, 20 gram bonzai, 40 gram kenevir tohumu ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Yuvalak ve Ömercikler Mahallelerinde ikamet eden R.K. ve S.Ö. İsimli şahısların uyuşturucu satışı yaptığı belirlendi.

Jandarma KOM ekipleri tarafından şüphelilerin evlerine operasyon düzenledi. Narkotik köpeği ile yapılan aramalarda evlerinde uyuşturucu Köpek Unsuru ile müşterek yapılan arama sonucunda 1,5 kilogram esrar, 50 adet uyuşturucu hap, 20 gram bonzai, 40 gram kenevir tohumu ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. 2 Şüpheli gözaltına alındı.

01 Şub 2023 - 18:21 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.