Bugün hastaneye gidecekler dikkat!

Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük sendikalardan biri olan ve Sakarya'da en çok üyesi bulunan HEKİMSEN 12 Ocak günü iş bırakma eylemi yapacak.

Türkiye'nin  sağlık alanındaki en büyük sendikalardan biri olan ve   Sakarya'da en çok üyesi bulunan HEKİMSEN 12 Ocak günü iş bırakma eylemi yapacak.

Hekimsen'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

''Hekimsen hekimlerin haklarını alabilmeleri için resmi bilgilendirme ve talep yazıları, görsel ve yazılı medya ya da diğer tüm yollar ile sorunları iletilmiş ancak hiçbir yanıt alamamıştır. Son olarak başka çare bulamadığından 12 Ocak  2023 tarihinde tüm Türkiye genelinde 1 (bir) günlük iş bırakma eylemi yapılacaktır. Meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgilerine.''

12 Oca 2023 - 00:02 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.