İlçelerde Gündem Bugün Saat 15.00'te Tv264'te

Sakarya’nın televizyonu olan TV264’te Alaattin Onur’un sunduğu her salı günü saat 15.00’te canlı olarak yayınlanan İlçelerde Gündem programında bu hafta Akyazı, Pamukova, Geyve, Karasu ve Hendek ilçelerinin gündemi konuşulacak.

Sakarya'nın ilk ve tek uydu kanalı olan TV264' televizyonunda Alaattin Onur’un sunduğu, Gazeteciler Pamukova’dan İsmail Çetintaş, Karasu’dan Cihan Ersöz ve Hendek’ten Orhan Topçu’nun konuk olarak katılacağı programda ilçelerin sorunları tartışılacak.

İlçelerde Gündem Programı Saat: 15.00'te Sakarya’nın ilk ve tek uydu kanalı TV264 ekranında canlı olarak yayınlanacak.

Link :

26 Ara 2022 - 14:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.