Akyazı MHP’den Muhtarlar Derneğine ziyaret

MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş ve yönetimine ziyarette bulundular.

Akyazı MHP’den Muhtarlar Derneğine ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz aylarda atanan ve yeni yönetim kurulunu oluşturan MHP Akyazı ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu yeni yönetimini tanıtmak için ziyaretlerine devam ediyor. Tanıtım ziyaretleri kapsamında Akyazı Muhtarlar Derneğini ziyaret etti,Ziyarete Akyazı Ülkü Ocakları başkanı Oğuzhan Çayır’da eşlik etti.

MHP heyetini Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Ahmet Savaş yönetim kurulu üyeleri ve bazı muhtarlar karşıladılar

MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Muhtarlarımızın demokrasimizin yapı taşları olduğunu, vatandaşa hizmet konusunda en büyük yardımcılar olduğunu ifade etti. Muhtarlarımız ile hasbihal eden İlçe Başkanımız, MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak, Muhtarlarımızın her daim yanında olduklarını istek ve taleplerin çözüm noktasında üzerlerine düşenin fazlasını yapacaklarını belirtti.

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Ahmet Savaş bu gün Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu, Yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri derneğimize gelerek bizleri ziyaret edip sorunlarımızı dinlediler yapılan ziyaretten doları MHP heyetine teşekkür ediyoruz dedi.

Akyazı MHP’den Muhtarlar Derneğine ziyaret
Akyazı MHP’den Muhtarlar Derneğine ziyaret

16 Haz 2022 - 00:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.