Geçtiğimiz aylarda atanan ve yeni yönetim kurulunu oluşturan MHP Akyazı ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu yeni yönetimini tanıtmak için ziyaretlerine devam ediyor. Tanıtım ziyaretleri kapsamında Akyazı Muhtarlar Derneğini ziyaret etti,Ziyarete Akyazı Ülkü Ocakları başkanı Oğuzhan Çayır’da eşlik etti.
MHP heyetini Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Ahmet Savaş yönetim kurulu üyeleri ve bazı muhtarlar karşıladılar
MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Muhtarlarımızın demokrasimizin yapı taşları olduğunu, vatandaşa hizmet konusunda en büyük yardımcılar olduğunu ifade etti. Muhtarlarımız ile hasbihal eden İlçe Başkanımız, MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak, Muhtarlarımızın her daim yanında olduklarını istek ve taleplerin çözüm noktasında üzerlerine düşenin fazlasını yapacaklarını belirtti.
Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Ahmet Savaş bu gün Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu, Yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri derneğimize gelerek bizleri ziyaret edip sorunlarımızı dinlediler yapılan ziyaretten doları MHP heyetine teşekkür ediyoruz dedi.