Göz Kamaştıran Sergi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde faaliyetlerini sürdüren SAMEK kurslarının yıl sonu sergisi yapılan törenle açıldı.

320e79907b63a7b25d97750e051fcd5c.jpg
b0fb6dea489b82654b4f420c3fa2623e.jpg
+18
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal Gelişim Merkezi salonunda açılış öncesi yapılan törende konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk Sanat ve Meslek Eğitimi kursları ile yüzlerce genç yaşlı insanımızı eğiterek bilgi ve beceri kazandırdıklarını söyledi ve bu kurslarda başta öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Törende daha sonra kursiyerler adına Sultan Okur bir teşekkür konuşması yaptı.

Yahya Bakır’ın sunumu ile gerçekleşen törenin ardından serginin açılışı protokol tarafından sahnede yapıldı.

Daha sonra da Bedriye Yenigün, Melek Akçay, Suna Özkan, Elif Amasya, Raziye Dirim, Leyla Akıncı, Hanife Yan, Fatma Artan, Serdar Bayrak ve Tuğba Keleş’in öğretmenliklerini yaptığı Giyim, çeyiz, el nakışı, İğne oyası, Çini, Flografi, Resim, ahşap boyama ve kağıt Röliyef çalışmalarından  oluşan birbirinden güzel eserlerin sergisi gezildi.

Sergiyi oldukça beğenen protokol ve diğer izleyenler öğretmenlerden ayrıntılı bilgi aldılar ve kendilerini tebrik ettiler.

08 May 2019 - 13:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Sema - Onca sanat eseri resimler vardı oysa hiç biri yok.demekki pek anlamıyor fotoğraf cekenler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mayıs 13:06