Geyve'de gerginlik! Özel harekat müdahale etti!

Geyve İlçesi İnciksuyu Mahallesinde bir galerici dükkanında meydana gelen olayda bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.. Olay yerine Özel Harekat Polisleri sevk edildi..

Olay saat 16.00 saatlerinde Geyve İnciksuyu Mahallesinde bir galerici dükkanında meydana geldi.

Alınan bilgilere Geyve İnciksuyu Mahallesinde emlak ve otomobil galericiliği yapan Murat T (28) bilinmeyen bir nedenle iddialara göre komşusunun 12 yaşındaki oğlunu kardeşi ile darp etti.  Galerinin üs katında oturan çocuğun babası Murat S. (40) olayı görmesi üzerine evin balkonundan aşağıya galerici dükkânının önündeki otomobillerin üstüne taş ve eline geçirdiği eşyaları atarak oğlunun darp edilmesine tepki gösterdi.

Balkondan iddialara göre hakaretler savuran baba Murat S. Olay yerine polislerin gelmesi sonrası evden aldığı ekmek bıçağı ile aşağıya galerici dükkanına girerek oğlunu darp eden Murat T’yi bıçaklayıp olay yerinden evine kaçtı.

Elindeki ekmek bıçağı ile 4 katlı evin çatısına çıkan baba Murat S. Nin psikolojik sorunlu olması nedeni il polislerin yaptığı tüm müdahaleye rağmen ikna edilip yakalanamayınca olay erine Özel Harekat Polisleri sevk edildi.

28 Eki 2019 - 22:58 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.