Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada 4 ilin il başkanları açıklandı.Sakarya'da da Ender Serbes Gelecek Partisi İl Başkanı oldu.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan ve kurucular listesinde eski milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ünde yer aldığı Gelecek Partisi illerde il başkanı çalışmalarını sürdürüyor. Partinin haftalık basın toplantısında 4 ilin il başkanları açıklandı.

Gelecek Partisi basın sözcüsü Selim Temurci tarafından yapılan açıklamada Şanlıurfa, İzmir, Manisa ve Sakarya'nın il başkanları belirlendi.Temurci Sakarya'ya il başkanı olarak Ender Serbes atandığını söyledi.

Temurci açıklamasında, " Sakarya'da Ender Serbes ile devam edeceğiz. Ne ağır imtahandır başındaki Sakarya, inşallah bu imtihanı Sakarya'dan Ender kardeşimle birlikte vereceğiz" dedi.

Gelecek Partisi Sakarya Kurucu İl Başkanı olarak atanan Ender Serbes, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak, bu mesajı verdi:

"An itibari ile Sakarya Kurucu İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Hamdolsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. SAKARYA’mıza memleketimize birlikte en güzel hizmetler nasip olsun inşallah."

23 Oca 2020 - 15:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş KemalAKYAZILIAkyaxılı - Gelecek Partisi varsa Gidecek Partisi de var. Kim gelecek kim gidecek zaman gösterecek ama şundan eminim ki bu topraklarda Mustafa Kemalleri yenemezsiniz. Emperyalizme uşaklık yapan ve daha düne kadar şimdiki iktidarın en üst koltuklarında oturanlar mı yeni bir umut olacaklar? Bu gafletten öte bir şey değil.Çok isabetli bir karar. Donanımlı .Para para para. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 15:46