Gel de şaşırma!

Sakarya'nın her fırsatta bir marka değerinin olmadığından yakınan iş adamlarının 30 dan fazla yabancı devlet büyükelçisi, temsilci ve ticaret ataşelerin katıldığı zirvede misafirlere "Maraş Dondurması" ikram etmesine kimse anlam veremedi.

Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği Global Üst kurul Diplomatik İlişkiler komisyonu tarafından Sakarya Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen Diplomatik İlişkiler Zirvesi düzenlendi.

Dış İşleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof.Dr. İlhan Koçarslan, 30 dan fazla yabancı devlet büyükelçisi, Temsilci ve Ticaret Ataşelerin katıldığı zirvede Kahramanmaraş MÜSİAD Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Sakarya'nın onca lezzeti dururken zirvede Kahramanmaraş’ın tanıtımını yaptı.

Kocaraslan; "Kahramanmaraş Dondurması" kestirdi ve tüm katılımcılara ikram etti.

Zirve sonrası düzenlenen yemek programında Kahramanmaraş Dondurması ikram edilen yabancı devlet büyükelçilerini'nin ilgi gösterdiği dondurma ile şehrinin reklamını yapan Kahramanmaraşlı iş adamlarının aksine Sakaryalı iş adamlarının organizasyona ev sahipliği yapmakla yetinmeleri tuhaf karşılandı.

Neredeyse her platformda Sakarya'nın bir marka değerinin olamadığından yakınan iş adamlarının ayaklarına gelen bu tür fırsatları tepmeleri, Sakarya'nın daha uzun yıllar bir marka ürününün olmasının mümkün olamayacağı yorumlarına neden oldu.

25 Kas 2019 - 15:40 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.