Galatasaray - Panathinaikos maçını Karaoğlan yönetecek

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam eden son şampiyon Galatasaray, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos karşı karşıya gelecek. Bu maçın Hakemi Atilla Karaoğlan olacağı öğrenildi

Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyon olan ve yeni sezonda da şampiyonluğu rakiplerine kaptırmak istemeyen Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Yeni sezon öncesi tarafatrlarının önüne çıkacak olan Galatasaray'da yeni transferlerin performansları merak ediliyor.

Öte yandan saat 21.00'da başlayacak olan maçı Akyazılı Hakem Atilla Karaoğlan yöneteceği öğrenildi

03 Ağu 2019 - 18:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

VatandaşKemal - Aferin evlat. Böyle devam et. Yalnız şunu unutma: Cüneyt Çakır ve çevresine dikkat et. Tehlikeli bir adam. Kirli ilişkileri nedeniyle. Ayrıca eyyamcinin tekidir. Avrupa'da üst klasman maç yönetmesi seni yanıltmasın. Dediklerimi dinlemeden özellikle FB camiasında büyük tepkilere neden olursun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 18:57