Fırat Yılmaz Çakıroğlu Akyazı’da yad edildi

Akyazı Ülkü Ocakları tarafından ‘’Kılıçkıran’dan Fırat’a’’ adlı Ülkücü şehitleri anma programı Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleşti.

Akyazı Ülkü Ocakları Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının yıl dönümü münasebetiyle organize edilen "Kılıçkıran'dan Fırat'a" Ülkücü Şehitleri anma programı Akyazı Sosyal gelişim merkezinde Saygı duruşu ve İstiklal marşı ve akabinde Emirhan Atmaca tarafından okunan Kuran tilavetiyle açıldı.

Kadir Özçelik ve Buket Çeliker’in Sunumunda yapılan programda Akyazı Ülkü Ocakları başkanı Murat Yıldırım ve Sakarya İl Ocak başkanı ı Soyhan Sofuoğlu’num yaptığı konuşma ile devam etti.

Ülkücü şehitler konulu slayt yayını sonrası Tiyatro gösterisiyle devam etti. Gecede minik Bozkurtlar Zeynep Yıldırım ve Ayşe Dertli Kuzuluk tarafından şiir dinletisinin ardından İzmir Üniversitesinde hunharca şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Annesi Özlem Çakıroğlu’nun konuşması slayt olarak salondaki misafirlere izlettirilmesinden sonra program sona erdi.

Programa Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz', MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, MHP Akyazı Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan  Namlı MHP Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Akyazı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

22 Şub 2020 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Bir Vatandaş - Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehit edilişi canlandırılsaydı daha öğretici olurdu diye düşünüyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 11:51