Feyzi Bora’ya ilk ziyaret Soykan ve AK Parti İlçe teşkilatından

Akyazı Belediyesinin Şirketi AK Belde A.Ş. ‘’nin başına getirilen Feyzi Bora’ya ilk hayırlı olsun ziyareti belediye başkanı Soykan ve AK Parti İlçe teşkilatı yaptı.

989b893cf32dfdba52e4d039402a50b6.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı belediyesinin şirketi AK belde A.Ş.’de Genel Müdür olarak işe başlayan eski ilçe başkanı Feyzi Bora’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

İlçe başkanı Mesut Ekrem, Belediye başkanı Bilal Soykan, yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile AK Belde A.Ş.’nin başına gelen Feyzi Bora’ya  hayırlı olsun diyerek, yeni görevinde üstün başarılar dilediler.

Bora’da ziyaretlerinden dolayı başta belediye başkanı Soykan, AK Parti İlçe başkanı Ekrem ve ekibine teşekkür etti.

16 Ağu 2019 - 18:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

VatandaşMehmetTamer YİĞİTAkyazı54Akayazıakyazılıyızakyazılı akp liak ak yıne akHakki söylerDuyarlı vatandaşBirbeyVatandaşKemalMisafirAVCI - Ak Beldede 3.9 milyon lira kaybolurken bir kısmınız meclis üyesi idi. Bir kısmınız parti yöneticisi sesiniz çıkmadı. Ak Beldeyi el birliği işe bayıranlar şimdi birlikte poz vermekden bile çekinmiyorlar. Çok ilginç bir yer Akyazı.

Ben artık umudu kestim bu ilçeden.....Akyazı bunları haketmiyor kesinlikle Akyazı insanı ve seçmeni aptal yerine konulmayı da haketmiyor gidenler gibi gelenlere bakıyorum AKP ilçe yönetimine bakıyorum yazık çok yazık bu kadar vizyonsuz sıradan bir ilçe teşkilatı eğer Türkiye genelinde de böyle ise AKP nin sonu çok ama çok yakın Fetö oyunu oynayanlar aynı sahnedeler yazık çok yazık Akyazılıların ruhu çekilmiş resmen ölü gibi maalesefBu ziyaretler böyle devam eder gider, sonra iade-i ziyaretler başlar. Zaten ondan sonra da erken seçim falan olur.

BAŞKANA İLK SORU BENDEN

ŞU BAHSEDİLEN 4 MİLYON NEREYE GİTMİŞTİR?

Amaaan, neyse boş ver.Maşallah ne büyük başarı sağladınız. Sizi bende ayakta alkışlıyorum. Başarılarınızın devamını bekliyoruz.Önce kültür merkezi şimdi ak belde sakın CHP'li belediyeleri eleştirmeyin hep yandaş ölene kadar gitmiyor bunlarYazıklar olsun liyakatsız makama, yazıklar olsun verdiğimiz oylara. bu millet sizi başkan yaptı ama, siz millete hizmet değil koltuk sevdalılığı için gelmişsiniz görünen. Adam mı yoktu partide, bayrağı aldın bırakta biraz başmaları yapsın yazık akyazıya yazıkkk..ŞU FOTORAFTAKİ ŞAHSİYETLERİ SÖZÜM YOK İDARİ KAPASİTERİNE VAR NEYAPMIŞLAR YAPTIKLARINA BAKALIM KENDİ İŞİNDE ÇOKAZANIP BAŞARILI OLAN BİR İŞ ADAMI GİDİP ÜÇ BEŞ BİN TELEYE YÖNETİCİ OLURSA VAY BU İLCENİN HALİNEak partı ilçe başkanı akpelde muduru olduNe büyūk iş yapmişlar.atadiğiniz adama hayirli olsuna gidiyorlar.bu kadar basit bu kadar pasif işlerle uğraşmak çok işi.Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Eski görevinde ne kadar başarılı ise yeni görevin de de o kadar başarılı olur.Yazacak çok şey varda neyse diye guzel bir söz var türkçemizde UNUTMAYİN HESAP GÜNÜ GELDİGİNDE HEPİMİZ İZLEYECEGİZ OYNADIGINIZ BU FİLMLERİSayıştay bir denetlesin bakalım o zaman sokağa çıkacak yüz bulamayacaksıniz. Bizim gazetecilerimiz bu konuları neden araştırmazlar bilemiyorum.Tebrikler batık şirketi şaha kaldırırlar şimdi hiç gülesim yoktu şeffaf bir yönetim adil hakka hukuka haram yememeyi ilke edinip göreve başlamanız tek temennim fotoğraf çekilirken hepiniz göğsünüzü gererek poz veriyorsunuz ama hep karede tanıdık yüzler hiç farklı adam olmaması akyazı adına üzüntü verici...

- orada ki yetkililer yöneticiler şaibeye adı karışmadan mal beyanını şimdiden yapsınlar birde görev süresi bittikten sonra veya istifa ederlersede beyanlarını yapsınlar ki aradaki farkı görelim akyazıyamı çalışmışlar yoksa öncekilerde olduğu gibi görev sürelerince akyazı mı onlara çalışmış hep birlikte görelim .... saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 18:08