Fen işleri çalışıyor

Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mesai mefhuma bakmaksızın yoğun bir tempoda çalışmasını sürdürmesi vatandaşı memnun ediyor.

thumbnail_facebook_1576001637393.jpg
thumbnail_facebook_1576001747327.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı tüm ekiplerin Akyazı’nın her Mahallesine dağılarak çalışıyor olması işlerin akmadan yapılmasını sağlıyor.

Ekiplerin son çalışma yerlerinden biri de Akyazı’ya bağlı Uzunçınar, Eskibedil ve Kabakulak Mahalleleri oldu. Asfalt yama çalışmasının yanı sıra yapılması gereken diğer Belediye hizmetlerinin de aynı anda yapılması üç Mahalle sakinlerini memnun etti ve yaptıkları çalışmalar içinde Fen İşleri ekiplerine teşekkür ettiler.

13 Ara 2019 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.