Fazilet Durmuş’tan Akyazı’da Duygusal Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Akyazı Merkez Yeniköy Mahallesinde oturan ağır düzeyde bilişsel ve bedensel yetersizliği bulunan 7 yaşındaki Nida Baştan’ın ailesine misafir oldu.

Annesini dört yıl önce kanser hastalığından kaybeden Nida ortaokul 7. sınıfa giden ablası henüz yeni işe giren babası babaannesi ve dedesiyle birlikte yaşıyor.

Evde eğitim desteği alan engelli Nidanın her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilenen baba hastalığı nedeniyle konuşmakta güçlük çeken kızının evde eğitim görmeye başlamasından sonra BABA diye seslenmesinin tarif edilemez mutluluğunu yaşıyor.

Serdivan Rehberlik Araştırma Merkezi hizmet bölgesinde bulunan Akyazı Eğitim Uygulama Okulunun kayıtlı öğrencisi olan Nida Baştanı evinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş küçük kızın ve ailenin içinde bulunduğu durum karşısında büyük üzüntü yaşadı.

İlçe Müdürü Recep Özdemir Serdivan RAM Müdürü Nesri Girginin de katıldığı ziyarette Baştan Ailesinin tüm fertleriyle sıcak diyalog kuran İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş evde eğitim sayesinde Nidanın yaşam şartlarında görülen gelişmelerin daha da iyileştirilmesi noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

27 Eyl 2019 - 16:46 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

yavuz - il milli eğitim müdürünün bu tarz bir ziyaret gerçekleştirmesi çok güzel bir düşünce aileyede moral olur kendisini tebrik ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 16:46