Fatma Döngel Ebediyete uğurlandı

İlçemiz Salihiye Mahallesi halkından merhum Zihni Döngel’in eşi Fatma Döngen dualar ve göxzyaşları arasında toprağa verildi.

İlçemiz Salihiye Mahallesi halkından merhum Zihni Döngel’in eşi, Bayram Ali, Yaşar, Ahmet ve Mustafa Çeliker’in kız kardeşleri, İlçemiz esnaflarından Kadir, Nadir, Murat ve Yusuf Samastı’nın teyzeleri vefat etti.

Cenazesi bu gün İkindi sonrası kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

12 Kas 2019 - 12:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Bekir ÖZÇELİK/ Zeytinburnu - iST. - Allah- u Teala Fatma hanıma rahmet ve mağfiret eyleye diye dua ediyor;Dön-gel ailesine , sevenlerine ve komşularına sabr- ı cemil diliyor, acılarını paylaşıyorum.inna lillâhi ve inna ileyhi raciun. Merhumenin ruhuna ve Allah rızasına EL FATİHA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 12:04