Evinin duvarına TIR lastiği çarptı

Taraklı'da gece evlerinde otururken büyük bir gürültü ile irkilen aile dışarı çıktıklarında evlerine bir TIR tekerleğinin çarptığını görünce şok yaşadı. O esnada lastiğin çarptığı odada bulunan evin hanımı büyük panik yaşadı.

9cd3e271-5326-4c22-a0a6-93e5508ec038.jpg
ec16091c-4d3a-4e59-8681-766a3631aea8.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

İlginç olay saat dün 19:00 sularında Taraklı- Geyve Karayolu yakınlarında meydana geldi. Taraklı’dan Geyve istikametine gitmekte olan sürücüsünün henüz öğrenilemediği TIR'ın, seyir halindeyken lastiği yerinden çıkarak yaklaşık 250 metre gittikten sonra Yusufbey Mahallesi'nde Ayhan Yıldırım’a ait evin yatak odası duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle büyük bir ses duyan aile hemen kendilerini dışarıya attı. Evin etrafını gezen Yıldırım, traktörünün hemen yanında TIR lastiği ile karşılaştı. Olaydan sonra Emniyet Ekiplerine haber veren Yıldırım, "Akşam evimizde oturuyorduk. Bir anda yüksek bir ses duyduk. Dışarıya çıktığımızda bir TIR lastiği gördük. Yaklaşık 250 metre ileride bulunan yoldan geçen bir tırdan çıkan lastik camın hemen üst tarafına vurmuş" dedi. Eşimi Allah korudu. O anda o odaya gitmişti. Traktörümüzün çamurluğuna ve bahçe tahta perdesine de zarar verdi." dedi.

06 Kas 2019 - 15:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.