Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu eşini kaybetti

SATSO eski Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu'nun eşi vefaat etti. 69 yaşında vefat eden Semahat Hacıeyüpoğlu yarın defnedilecek.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu eşini kaybetti. Bir süredir sağlık durumunun iyi olmadığı bilinen Semahat Hacıeyüpoğlu bu sabah hayata gözlerini kapadı.

1950 Sakarya doğumlu olan Semahat Hacıeyüpoğlu'nun cenazesinin yarın Akyazı, Çıldırlar Mahallesi'nde öğlen sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Yüksel Mahalle mezarlığında defnedilmesi bekleniyor.

17 Eyl 2019 - 11:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.