Eğer çocuğunuz varsa bu haber sizi de huzursuz edecek!

Şehirde bir okulda küçük bİr kız öğrencinin erkek arkadaşına gönderdiği fotoğrafı, o erkek arkadaşı da arkadaşlarına gönderince olanlar oldu. Olay şimdi emniyet çocuk şubesinde..

MEDYABAR.COM.- Şehirde bir okulda yaşanan olay, cep telefonunun özellikle ergenlik çağındaki çoçuklar için ne kadar tehlikeli olabileceğini  bir kez daha gözler önüne serdi.

     Alınan bilgilere göre şehirde bir okulda yaşanan olayda, 13 yaşlarındaki bir kız öğrenci görüştüğü erkek arkadaşına fotoğrafını gönderdi. Bu fotoğrafı da o erkek arkadaşı , kendi arkadaşlarına gönderince kısa bir süre içerisinde  fotoğraf yayıldı..

 Yaşananları küçük kız okulda öğretmenine söyleyince olay idareye intikal etti ve okul idaresi kız öğrenci ve olaya karışan 3 erkek öğrencinin başka okullara gönderilmesi yönünde karar verdi.

   Aileler bu duruma tepki gösterirken, olay polise de intikal etti ve emniyet çocuk şube soruşturma başlattı..

 Yaşanan olayla ilgili il milli eğitim müdürlüğü de idari yönden soruşturma başlattı..

11 Nis 2019 - 19:31 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.