Düğünden dönen gurbetçi ailenin aracı küle döndü

Akyazı’dan bir yakının düğününden dönen gurbetçi ailenin içinde bulunduğu lüks Otomobil D 140 Balballı mevkiinde alev alev yandı.

c7edccdfab3f99114b4f5b08cc393d1c.jpg
dcf3bf64ac4af2513dde05c72eeebb1e.jpg
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre olay D 140 Karayolu Akyazı Balballı mevkiinde meydana geldi. Akyazı’da bir yakınlarının düğününe katıldıktan sonra dönen Abdullah B. idaresindeki içerisinde gurbetçi aileninde bulunduğu DP 212 FS plakalı lüks Otomobil’den  D 140 Karayolu Balballı mevkiinde bir anda dumanlar çıkmaya başladı.

Durumu fark eden Otomobil sürücüsü Abdullah Bakas hemen yolun kenarına gelerek park ettikten sonra yanan Otomobiline müdahale etmeye çalışırken İtfaiyeyede haber verdi.

O9lay yerine gelen Sakarya Büyükşehir belediyesi Akyazı İtfaiye gurubu yanan araca müdahale ederek söndürdü.

Otomobilin yandığını Düğün salonunda duyan Gelin ve Damatta olay yerine gelerek aracı yanan gurbetçiyi teselli etmeye çalıştı.

Araç tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

25 Ağu 2019 - 19:07 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.