Dokurcun’da Hıdırellez ve Keşkek şenlikleri

Dokurcun Mahallesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Geleneksel Hıdırellez Keşkek günü Kuran Tilaveti ve Kekken ikramıyla gerçekleşti.

6b07d34490f98bbdb2fbd6c8f22196f0.jpg
8aec178bb33243b37c66961f8a0517d3.jpg
+14
Haber albümü için resme tıklayın

Dokurcun Mahallesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Oksuz başkanlığında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yöresel olarak Dokurcun Mahallesi Keşkek Günü merkez Camisinde okunan Kuran tilaveti ve yapılan dualarla başladı.

Cami çıkışı şenliğe katılan misafirlere geleneksel Keşken yemeği ikramı ve birlik ve beraberlik mesajları verildi

Dokurcun Hıdırellez ve Keşkek şenliğine  Akyazı Müftüsü İzzet Şener , Dokurcun Mahallesi Muhtarımız Muhtar Erbay Ersin ,Muhtarlar Derneği Başkanımız Bekir Durmuş ,Dokurcun Eski Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz ,Akyazı AK Parti Belediye Meclis üyesi Cem Tuncer ,Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar katıldı

Dokurcun Merkez Cami Yaptırma Derneği Başkanı Mehmet Öksüz Tüm İmam hatip Hocalarımıza Dokurcun halkımıza ve misafirlerimize şahsım ve çok teşekkür ederiz. Allah yapmış olduğumuz Cemiyetimizi kabul ve makbul eylesin. Allah birliğimizi beraberliğimizi doğru yoldan ayırmasın. Bütün Ölmüşlerimizin Şehitlerimizin Mekanlarını Cennet eylesin. Programda Keşkeklerin Hazırlanmasında maddi ve manevi desteklerini sağlayan Dokurcun Esnafımıza ve halkımızdan Allah razı olsun Allah yapmış oldukları hayırlı kabul ve makbul eylesin dedi.

04 May 2019 - 18:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.