Din Görevlileri turnuvasında şampiyon Hasanbey

Akyazı Din görevlileri derneğince organize edilen Yaz Kuran kursları arası Futbol turnuvasında Hasanbey şampiyon oldu.

85a2811ac63ea6d39c2960a910db6f77.jpg
58cf4e521ec250ec6c3fd0520525fdf8.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Din görevlileri tarafından organize edilen  Yaz Kuran kursları Futbol turnuvası sonuçlandı. 7 Halı saha maçının düzenlendiği turnuvayı Hasanbey şampiyon olarak tamamladı. Karapürçek Fatih ile final maçı yapan Hasanbey rakibini 4-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Turnuvada 1. Hasanbey, 2. Karapürçek Fatih ve 3. Çıldırlar oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı da Karaçalılık oldu. Akyazı Din görevlileri derneği başkanı Engin Ömürlü Öğrencilerimiz yaz kuran kurslarında eğitim görürken tanışma ve kaynaşmaları için her yıl Futbol turnuvası düzenliyoruz. Bu yılın Şampiyonu Hasanbey Spor oldu. Centilmenlik kupasını ise Karaçalılık takımı kazandı.

01 Ağu 2019 - 12:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.