Cumhurbaşkanı Erdoğan'a emekli maaşını bağışlayan Ferit amca'nın ölüm haberi geldi

Seçim çalışmaları için cumhurbaşkanı adayı, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a emekli maaşının tamamını bağışlayan Ferit Sayım(73) bu gün yolda yürürken fenalaşınca kafasını kaldırıma çarparak yaralandı. Yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen ku

fer.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

MEDYABAR.COM:- Olay Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi'nde öğle namazı öncesinde meydana geldi. Mithatpaşa İstasasyon Cami'ne namaz kılmak için giden Ferit Sayım bir anda dengesini kaybederek kaldırıma yığıldı.

Düşme esnasında kafasını kaldırım taşına çarparak baygınlık geçiren Ferit Sayım (73)'a ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.

Daha sonra Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

73 yaşında vefat eden Ferit Sayım daha önce Türkiye gündemine Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tüm emekli maaşını yardım olarak bağışlaması ile gelmişti.Sayım Ziraat Bankasına giderek maaşını Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanması için bağışlamıştı.

22 Eki 2019 - 23:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.