Çoruhlu ‘’Candan arkadaşım bana eşlik et dedi gittim’’

Eski başbakan Davutoğlu’nun kuracağı Gelecek Partisi için adı geçen Erkan Çoruhlu ‘’Candan arkadaşımın Bana eşlik et Ankara’da işim var dedi icabet ettim’’ ne var bunda dedi.

dvut.jpg
20191213_150332.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Eski başbakan Davutoğlu’nun kuracağı Gelecek Partisi için adı geçen Erkan Çoruhlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada ‘’Candan arkadaşımın (Hüseyin Güler)Bana eşlik et Ankara’da işim var dedi icabet ettim’’ ne var bunda dedi.

İşte Erkan Çoruhlu’nun yaptı o paylaşım

Candan arkadaşımın Bana eșlik et ankarada ișim var dedi icaabet ettim beni oraya getirdi sonra hukuk bűrosuna ve müșterisine uğradık malum yerde resim çekilmiș paylașılmıș öyleki davet edildiğim yere icabet ederim gözlemde bulunurum pazar günüde mecdi Cengiz abimiz büyüğümüzün daveti var orayada icabet edicam ordada biresim çıkar bizim güzide basın onada gözü kapalı atlar aklı evveller de akıllarınca yorum yapıyorlar

13 Ara 2019 - 15:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

MisafirVatandaş KemalMisafirVatandaş nuriLazzvatandaşgözlemci - İşine gelmeyince bi arkadaşa bakıp çıkacaktım.Çoruhlu sen kimi kandırıyorsun acaba.Adam gibi gerçekleri konuşta adam oluver.FETÖ+HDP+PKK+ABD+AB işbirliği ile kurulan tezgahı Türk milleti gördü. Göle maya çalmaya benziyor.Sizin sayenizde ( chp ) dostunuz iki millet vekillini sakaryada garantiledi çananız hayırlı olsun pardon partiniz..İşine gelmeyince bi arkadaşa bakıp çıkacaktım.yersen akyazilida okadar merak ediyodu çoruhluyu zaten geleceğe katılırsa yıkıldık bittik gittik..Geçmişimizi sevdiler sıra geleceğimizdemiAçıklamasına bakarsak yazmada sıkıntı var.Gelecek te onuda düzeltir.gelecek partisinin sakaryadaki vitrinine bak ayhan sefer erkan çoruhlu. bunlar baştan kaybetmiş. ölü dogdu sakarya için gelecek parti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 15:28