Çöpten ekmek toplayan adamın görüntüsü yürek sızlattı

40 yaşlarındaki bir vatandaşın çöpe atılan ekmekleri çöp koyteynerından seçerek yanındaki koliye koydu. İnsanın yüreğini sızlatan bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Adapazarı şehir merkezinde Bosna Caddesi üzerinde bulunan bir restaurantın  çöplere attığı ekmekleri  çöp koyteynerından seçerek çıkardığı ekmeklerle karnını doyurmaya çalışan 40 yaşındaki adamın görüntüsü yürekleri sızlattı.

Bir işletmede çalışan Vale de çöp koyteynerında ekmekleri toplayan vatandaşın gelerek ekmeklerini koyması için poşet vermesi ise dikkat çekti. Adapazarı'nın en işlek caddelerinden biri olan Bosna Caddesinde ki bu görüntü bir kullancının sosyal medyaya atması ile farkedildi.

Adapazarı şehir merkezinde böyle görüntülere zaman zaman rastlanıyor. Özellikle kafe veya benzeri işletmelerin bulunduğu bölgelerdeki çöp koyteynerlarının önünde benzer görüntüler yaşanıyor. Ellerinde poşet  bazen çocuklarıyla birlikte çöp koyteynerlerından yiyecek arayanlar görülübiliyor

Aynı durum semt pazarlarında da akşam saatlerinde pazarcı esnaflar tezgahlarını toplayıp gidecekleri sırada  görülüyor...

24 Kas 2019 - 12:48 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş KemalMehmetAkyaxılıVatandaş Kemal - Çok şükür yarası olan gocunmus ve Diyanetin maaşlı memurlarını savunmak istemiş. Sizin Tanrınız ve peygamberiniz gelir dağılımındaki adaletsizliğe ses çıkarmıyor olabilir. Siz de kendinize müslüman olabilirsiniz gayet normal. Senin Tanrının kurduğu düzeni yıkmaya geldim. Köle ile efendiyi eşit yapmaya geldik. Sarayları yıkıp halkın arasına karışmaya geldik. Eyy Emevi zihniyetinin temsilcisi Yezid'in soyu !Cumjurbaşkanı görmesin üzüiür sonra dış güçlerin oyumu falan derEy vatandaş kemal ! Diyanet mensuplarıyla ne alıp vereceğin var bilemem ama yüce dinimiz ISLAM 'da sen imamsın muftusun diye bir ayrıcalik yok herkes bulunduğu makamdan ve durumundan hesaba çekilecek..ayrıca senin yaptığın bu bağnazlık ve yobazligida kınıyorum. Ve senide gerçek hüküm sahibi Allah'a havale ediyorum...not: sıradan bir vatandaş.Kendisi kına gecesinde nişan törenlerinde dünyanın parasını harcarken komşusu aç yatan bizden değildir. Hadisin güncellenmiş hali budur değerli müminler. Şimdi diyanetin kadrolu maaşlı memurlarını ve müftü efendileri de yorum yapmaya davet ediyorum. Ey müftü efendi açılışlarda hapur şupur yemesini biliyosun. Göbeğinden belli. Bu insanın hâli için ne dersin? Cesaretin varsa yorumuma cevap ver.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 12:48