CHP’de yarış kızıştı. İl başkan adayları Akyazı’daydı

15 Şubat günü yapılacak olan CHP İl kongresinde İl Başkanlığına aday olduklarını açıklayan Reyhan Şahin, Ecevit Keleş ve Erdoğan Isır önceki akşam Akyazı’daydılar.

CHP Akyazı İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcvı ve Yönetimi ile Akyazılı CHP’lilerin ev sahipliği yaptığı toplantıya ilk gelen Reyhan Şahin oldu. Şahin’i l Başkanı Erdoğan Isır takip etti ve son gelen isim ise Ecevit Keleş oldu.

CHP Parti binasında gerçekleşen toplantılarda İl Başkanlığına aday olan isimler Akyazı teşkilatından yapılacak olan kongrede destek talebinde bulundular ve seçilmeleri halinde yapacakları konusunda partililerine bilgi verdiler.

Yapılan toplantıların ardından açıklama CHP Akyazı İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı’dan geldi. İyiyazıcı 15 Şubat günü yapılacak olan İl kongremizde değerli üç adayımız demokrasi kuralları içinde yarışacaklar ve aralarından biri İl başkanı seçilecektir. Yapılacak olan seçimin sonunda kesinlikle kaybeden olmayacak kazanan partimiz olacaktır. Görüldüğü gibi İl başkanlığına aday olduklarını açıklayan değerli arkadaşlarımız bu akşam belirli saatler arasında partim teşkilat binası gelerek bizlerle görüşme ve konuşma, kendilerini anlatma fırsatı bulmuşlardır. Bu durumu başka partilerde bulmak hayli güçtür. İşte bizde demokrasi anlayışı budur. Akyazı teşkilatı olarak bizde başkan adaşlarımızı dinledik ve aramızda toplanarak destekleyeceğimiz isim üzerinde bir karar vereceğiz dedi ve ağırladıkları İl Başkan adaylarına başarı temennisinde bulundu.

06 Şub 2020 - 14:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş KemalYORGUN - Akyazida FETÖ cülerle iktidarı paylaşanlar da çoktu ne Yorgun kardeş. O zamanlar sesin çıkmıyordu şimdi bülbüle dönmüşsünakyazıdada chpkk gönül veren varmış yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Şubat 14:27