CHP'de Ecevit Keleş sesleri

CHP’de ilçe kongrelerinin sona ermesiyle birlikte gözlerin çevrildiği il kongresi için şimdilik resmen başkan adaylığını açıklayan isim olmadı. Aday olmayı düşünenlerin ise delege bazında çalıştıkları belirtiliyor.

Yeniden aday olması beklenen mevcut Başkan Erdoğan Isır,il başkanlığı için henüz adaylığını resmileştirmedi. Isır gibi eski il başkanlarından Ecevit Keleş ile Oğuz Curoğlu’da aday olduklarını açıklamadılar. Ancak bu ikilinin ortak çalışma içinde delegelere yönelik çalışma yaptıkları öne sürülüyor.

Çetin ve Özkoç

Adapazarı İlçe Başkanı Füsun Çetin’in ilçe başkanlığında kendisini desteklediği öne sürülen Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve İl Başkanı Erdoğan Isır ile birlikte hareket edeceği söyleniyor. Bu grubun Isır olmadığı takdirde, ortak bir isim üzerinde anlaşarak aday gösterecekleri ve bu konudaki görüşmeleri de sessizce yürüttükleri ifade ediliyor.

CHP'de son günlerde il başkanlığı için adı geçen eski il başkanı Ecevit Keleş  2015 seçimlerinde büyükşehir belediye başkan adayı olmuştu

21 Oca 2020 - 10:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.