Çeşitli suçlardan kesinleşmiş 20 hapis cezası vardı. Polisten kaçamadı.

Çeşitli suçlardan hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hikmet D. Akyazı ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak Ferizli cezaevine gönderildi.

Hakkında çok sayıda suçtan kesinleşmiş 20 hapis cezası olan ve aranan Hikmet D. Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı.

Akyazı Adliyesine getirilen Hikmet D. Burada yapılan işlemler sonrası tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi.

19 Mar 2019 - 18:46 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ErkanÖz AkyazılıEmreYsfKaşifErkan - İstediği yere şikayetçi olabilir öz akyazılı neyse onu yazsın suçunu da bilen biliyo gazeteci o bu fark etmez işini düzgün yapsın bu yani....Doğrudur Gazeteci suçunu tam olarak yazmamış.İsterseniz haber hakkında dava açarsınız davanın sonucu yine haber olur Gazetecide,Sizlerde Bizlerde hangi suçlardan caza aldığını resmen öğreniriz.Hadi şimdi savcılığa açın davayı Gazeteciye işin aslı ortaya çıksın bilgi sahibi olalım.Kaşif !bilmesi için yanunda olmasımı gerekiyor?ailesinden biridir yada sadece bir suçundan dolayı cezası olduğunu biliyordur verilen haberlerin birçoğu bu şekilde abartılır kurtulun önyargılarınızdanKaşif sana ne oluyo sen nıe zorlandın haber yapılmasın demiyoruz biz dogru su neyse o yazılsınErkan sendemi vardın yaninda nerden biliyosunYalan haber çeşitli suçlardan falan niye bilip bilmeden haber yazıyonuz kaynağını mı buldunuz yok duyduklarınla ne yazıyorsun ki...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 18:46