Cenazeye giden ailenin evini soyup Akyazı’da yakalanmışlardı… İşte o hırsızlık anı!

Cenaze için evden ayrıldığı anlarda iki kadın tarafından gerçekleşen ve Akyazı’da yakayı ele veren zanlıların hırsızlık anı kameralara yansıdı.

MEDYABAR.COM

Olay, Karasu ilçesi Denizköy Mahallesi’nde yaşandı. K.C. isimli vatandaşın eşi ile birlikte cenaze için evden ayrılmasının ardından, iki kadın tarafından gerçekleştirilen hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kameraya yansıyan görüntülerde, evin önüne gelen iki kadın, bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra kapının etrafında anahtar aramaya çalışıyor. Anahtar bulamayan kadınlardan biri koynundan çıkardığı özel bir aparat yardımı ile kapıyı açarken, diğer kadının da bu sırada gözcülük yaptığı görülüyor.

Kameralara yakalandığının farkında olmayan ikili, evden uzaklaşarak kayıplara karışıyor.

Jandarma ekiplerinin yaptığı geniş çaplı soruşturma sonucu, uzun süredir aranan hırsızlık çetesi olduğunu belirlerken, çok sayıda suçtan kaydı bulunan şüpheliler Akyazı’da yakalandı.

10 Ara 2019 - 10:03 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.