Cenazelerde tedbir elden bırakılmıyor

Akyazı’da 76 yaşındaki Zehra Bulat’ın cenaze töreninde imam Corona ve Din konulu bilgi verirken Cemaate de safta 1 metre kuralına uymalarını söyledi.

Akyazı merkez Ömercikler Mahallesi halkından Postaneden emekli merhum Metin Bulat’un eşi, Erkan Bulat’un Annesi, Mehmet ve Ahmet Şanlı’nın ablaları olan 76 yaşındaki Zehra Bulat vefat etti.

Zehra Bulat’ın Cenazesi saat 14.00 te 1. Nolu Sağlık ocağı yanındaki evinin önünde kılınan cenaze namazının ardından merkez aile mezarlığında toprağa verildi. İmam cenaze namazı öncesi Kurallara uyup Coronavirüs ve din konulu bilgilendirmelerde yaptı.

Ömercikler Camii imamı Fatih Uluköylü Çin’de başlayan ve tük Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü hakkında gerek Devletimiz gerekse Diyanet işleri başkanlığımız bir dizi önlemler aldı. Fakat bazı kendini takva sahibi zanneden küçük bir cahil topluluk bu alınan kararları delmek istiyor.zorla camilerde saf tutup namaz kılmak istiyor. İslamla bağdaşmayan bu hareketlerden uzak durmalıyız. Çok dikkat edeceğiz verilen talimatlara kurallara mutlaka uymamız gerekiyor. Bir an önce bu musubet İslam aleminden ve Dünyadan defolup gider inşallah dedi.

Hacı İbrahim Aydın

21 Mar 2020 - 16:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

İSmet yalçınismail hakki - halaya allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. mekanı cennet kabri nur dolsun.Gerçekten olması gerektiği gibi yapmışlar.allar rahmet eylesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 16:20