Çakıroğlu geleceğin Hukukçularıyla sohbet etti

Akyazı Belediye meclis üyesi Avukat Furkan Çakıroğlu Meslek tanıtım günleri kapsamında Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun Hukuk okumak isteyen öğrencileriyle sohbet etti.

Akyazı Belediye meclis üyesi Avukat Furkan Çakıroğlu Meslek tanıtım günleri kapsamında Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akyazı Kız İmam Hatip Ortaokulunun gelecekte ideallerinde Hukuk Fakültesi olan öğrencileriyle okul toplantı salonunda bir Avukatlık mesleği ve Hukuk konusunda bilgiler verdi.

Akyazı Belediye meclis üyesi Avukat Furkan Çakıroğlu Meslek tanıtım günleri kapsamında Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akyazı Kız İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce mesleğimizi tanıtmaya çalıştık.

Özellikle Hukuk Fakültesi eğitim almak isteyen kardeşlerimizden oluşan öğrenci grubunun Hukuk fakültesine ve bizzat Avukatlık mesleğine ilgileri bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Bu Programı düzenleyen ve bizleri davet ederek son derece misafirperver tutumla ağırlayan okul müdürümüz Muammer Hikmet'e, Okul rehber öğretmenlerimiz Kerem Sarı ve Zehra Çamyar’a teşekkür ediyorum dedi.

11 Ara 2019 - 16:40 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

İBRAHİM ÇALIKOĞLUakyazılıAydın Birincioğlu - TEBRİK EDERİM BU TÜR ÇALIŞMALARA HIZ VERMELİ BAŞARILARININ DEVAMNI DİLİYORUMAydın akrabam senden de Allah razı olsunOkul arkadaşım Muammer Hocayı ve dava arkadaşım Furkan Beyi tebrik ediyor ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Allah her ikisinden de razı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 16:40