Büyükşehir için ittifak sürprizi! Bahçeli açıkladı...

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Büyükşehir Belediyeleri için ittifak yapacaklarını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli, önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyeleri için Ak Parti ile ittifak yapacaklarını açıkladı.

İttifakın nasıl şekilleneceği, adayların nasıl belirleneceği henüz belli değil.

Bahçeli'nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: 


"Türkiye'nin beka mücadelesi verdiği dönemde MHP yine uzlaşmalı, sağ duyulu duruşunu devam ettirecektir. Elde edilen kazanımların 31 Mart'ta yok olmasını arzu etmiyoruz. Denizden geçmişken derede boğulmayı çok maliyetli, Türkiye'ye büyük bir kötülük olarak görüyoruz. 7 ay sonraki seçimdeki 4 ayaklı sistemimiz şu olacak; yeni sisteme geçildi, kazasız, belasız sağlandı. İnşa faaliyeti en temel gündemdir. Kararlılık devam etmektedir. Merkez yönetimlerle, yerel yönetimlerin çatışmasının ülkemizi krize sürükleyeceği kesindir. Yeni hükümet sisteminin başarısı için yerel yönetimlerin milletimiz tarafından görevlendirilmesi en temel görevimizdir.Özellikle başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere ilaveten diğer 27 büyükşehir belediye yönetimi zillete yakasını kaptıran, ülkesine çelme takan, üstelik FETÖ-PKK-PYD'nin yörüngesine sabitlenen partilerin asla kontrolüne girmemeli, yönetimine geçmemelidir. Bu tarihi bir sorumluluktur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin başarısı ve tam manasıyla tesisi maksadıyla büyükşehir belediyelerin buna uygun yönetimi de beka meselesidir, geleceğimiz için vazgeçilmez değerdedir. Türkiye'de PKK'nın yöneteceği belediye kesinlikle olmamalı, 15 Temmuz öncesine dönülmemeli, CHP-HDP ve yedekleriyle kurulan karanlık ittifakın hesabı cumhurun iradesiyle bozulmalıdır. Nitekim Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düşen ne varsa yapmaya bütünüyle hazırdır."

01 Eyl 2018 - 10:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkı söyler - çok güldun ya bu adam mhp genelbaşkanı yapıyor.asıl görevi türkiyeyi bölmek olsa gerek .niye büyükşehirlerde de ilçeler yok .bu bir eyalet sistemine geçiş düşüncesi olmasın..chp hdp ve yedekleri diye bir boş laf etmiş.bende diyoru m ki mhp siyonizim akp ittifakı olmasın sizin ittifakınız..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 10:35